"Samen kom je verder"

Najaarsbijeenkomst ondernemersverenigingen

het woord aan Road4 Energy en Generaal b.d. Peter van Uhm

Als u lid bent van de OndernemersVereniging Mook, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Ondernemers-
vereniging Gemeente Heumen of Ondernemend Ubbergen
weet u niet beter: in het najaar mag ik weer genieten van een uitdagende spreker! Dus verzorgen wij ook dit jaar weer een inspirerende en motiverende avond.

Na de Mystery Guest van vorig jaar, hebben we opnieuw gekozen om ons buiten de gebaande paden te begeven. De Stichting Road4Energy heeft ons benaderd met een uitzonderlijke kans voor beiden en in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij die met beide handen aangegrepen.

Zoals u wellicht weet, zet de Stichting Road4Energy zich volledig in voor het onderzoek naar de genezing van energiestofwisselingsziekten. Onder meer door het organiseren van verschillende evenementen, waarvan de mountainbiketocht ‘Groesbeeks Gruwelijkste’ waarschijnlijk de bekendste is. Dat zij dit volledig belangeloos, met louter vrijwilligers doet is al bijzonder, maar zij heeft ook nog een aantal bijzondere ambassadeurs en die komen graag naar Groesbeek!

De Stichting Road4Energy zal de avond inleiden en het woord geven aan Prof. dr. J.A.M. Smeitink (vooraan-
staand onderzoeker naar energiestofwisselingsziekten) die de huidige stand van het onderzoek met u zal delen. Aansluitend geven wij het woord aan de tweede bijzondere ambassadeur: generaal buiten dienst Peter van Uhm. Hij zal ons meenemen in zijn verhaal over leidinggeven, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen.

U begrijpt dat wij deze kans niet laten liggen! Onbaatzuchtige inzet, medische wetenschap en een inspirerende lezing over leiderschap, verlies, de krijgsmacht en soldatenhumor. Dit moet een succes worden!

Wij zien u daarom graag op donderdag 9 november 2017 in De Linde in Groesbeek (Cranenburgsestraat 33).
De avond begint om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en krijgt u een hapje en een drankje.

Meld u vandaag nog aan en geef daarbij aan van welke ondernemersvereniging u lid bent.>>>
http://www.mijnondernemersvereniging.nl/Contact.html

http://www.mijnondernemersvereniging.nl/