"Samen kom je verder"

18 maart 2019 – Ontbijtsessie : “Hoe veilig is mijn website en e-mail?”

Op 17 september 2018 hebben wij de eerste ontbijtsessie nieuwe stijl gehouden. De reacties achteraf waren enthousiast. Deze ontbijtsessies zijn gericht op onderlinge interactie aan de hand van actuele uitdagende onderwerpen waar je als ondernemer mee te maken hebt. We sluiten af met een heerlijk ontbijt en u kan vervolgens met nieuw opgedane kennis en inspiratie aan de slag.

Het thema van de ontbijtsessie 18 maart 2019  is  “Hoe veilig is mijn website en e-mail ?“.

Dagelijks vinden er aanvallen plaats op websites van grote en kleine ondernemingen. Iedere website is een potentieel doelwit. De kans dat ook u getroffen gaat worden, wordt steeds groter. We denken als mens al gauw “dat zal mij als plaatselijke of regionale ondernemer niet overkomen”. Veelal heeft u het niet eens in de gaten dat uw site gehackt is, maar op de achtergrond kunnen onbevoegden al aan uw gegevens komen.
We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om de beveiliging van je website op orde te krijgen, zeker wanneer u over beperkte technische kennis beschikt. In deze ontbijtsessie delen we daarom een aantal basisprincipes voor het verbeteren van de beveiliging van uw website en e-mail. Want voorkomen is beter dan genezen.

Maandag 18 maart 2019
Aanvang:  7.30 uur Einde: 9.00 uur
Locatie: De Muse, Kerkplein 12 Malden

U kunt zich aanmelden via deze link