"Samen kom je verder"

Uitnodiging netwerkavond Business Meets

Op 26 november 2019 organiseert RAN Business Ontmoet een gratis netwerkbijeenkomst ter ere van de aftrap van hun vernieuwde netwerkconcept Business Meets.
Na 3 succesvolle jaren RAN Business Ontmoet, waarin zij de netwerken van Arnhem en Nijmegen Business samenbrachten, is het tijd voor iets nieuws.

Omdat RAN Business Ontmoet de afgelopen jaren op een prettige manier heeft samengewerkt willen zij ook de businessclubleden van de OGH hiervoor uitnodigen en kennis laten maken met het nieuwe concept.

Op dinsdag 26 november om 17:00 uur is de kick-off bij Porsche Centrum Gelderland. Het belooft een gezellige netwerkavond te worden waarin Directeur en bevlogen autoliefhebber van Porsche, Mark Wegh, ons meeneemt in zijn droombaan van dit luxe autobedrijf. Daarnaast kan er genoten worden van een gratis walking dinner verzorgd door Gerard Kerkhoff van De Vereniging én worden er heerlijke drankjes geschonken die zelf afgerekend dienen te worden.

Aanmelden graag via www.business-meets.nl